persoonlijk advies?
Bel ons: 071 5 72 41 17

Versapers Vacublend

Versapers Vacublend

Vacuüm blenden is de nieuwe, nog gezondere manier van blenden. De Versapers Vacublend maakt gebruik van een techniek die in de voedselverwerkende industrie al langer wordt toegepast en die oxidatie en het ontstaan van luchtbelletjes tegengaat. De Versapers Vacublend is geschikt voor alle fruit- en groentesoorten en verse kruiden in combinatie met vloeistof.

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Vacublend

  • Er vindt geen vermenging met lucht plaats;
  • Dus geen oxidatie en vrijwel geen luchtbelletjes;
  • Geschikt voor alle fruit- en groentesoorten en kruiden
  • Gladde en heel zachte structuur
  • 1,5 liter blendkom van Tritan;

Er vindt geen vermenging met lucht plaats
Voor het blenden wordt de zuurstof uit de blendkom gezogen waardoor er geen vermenging met zuurstof plaatsvindt. Voedingsstoffen blijven beter bewaard omdat ze niet kunnen reageren met zuurstof. Polyfenol – een belangrijke ontstekingsremmer en anti-carcinogeen – en vitamine C bijvoorbeeld zijn erg gevoelig voor zuurstof en verliezen snel hun werking. Bovendien ontstaan er ook geen luchtbelletjes, behalve als er in de ingrediënten – ijs een appels bijvoorbeeld – zelf gas zit. Luchtbelletjes maken de smaak en de kleur minder intens, met de Versapers Vacublend blijven de kleuren dus helderder en de smaak voller.

Gladde en heel zachte structuur
Bij het vacumeren worden de ingrediënten een heel klein beetje uitgerekt – en luchtige ingrediënten zelfs veel – waardoor ze makkelijker gesneden en geblend kunnen worden. Ze worden bovendien niet gehinderd door de luchtweerstand en vooral als de stukjes kleiner worden, heeft dit veel invloed op de manier waarop ze door de luchtvrije ruimte bewegen. Het blenden gaat hierdoor veel gelijkmatiger en dat resulteert in een gladde en heel zachte structuur die ook na verloop van tijd behouden blijft. U hoeft dus niet steeds te roeren of te schudden.

1,5 liter blendkom van Tritan
De Versapers Vacublend heeft een blendkom van Tritan met een inhoud van 1,5 liter. Tritan is BPA-vrij, krasbestendig en vrijwel onbreekbaar. Omdat de ingrediënten ruimte nodig hebben om rond te kunnen vliegen, moet u de blendkom nooit helemaal vol doen. Ook is het belangrijk dat u altijd een laagje vloeistof toevoegt aan de droge ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de Vacublend niet vastloopt. Als u babyvoeding of soep wilt maken, gebruik dan geen ingrediënten die warmer zijn dan 40 graden. Bij hogere temperaturen werkt het vacumeren niet meer.

V.a. €399

Meer informatie Aanvragen

Heeft u haast?: 071 5 72 41 17

Beoordelingen

Hier kunt uzelf een beoordeling achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact