persoonlijk advies?
Bel ons: 071 5 72 41 17

Ozen Hanssem Vacuüm Blender

Ozen Hanssem Vacuüm Blender

Met de nieuwe blender van Ozen Hanssem kunt u vacuüm blenden. Wat zijn daar de voordelen van? Vacuüm blenden betekent een veel beter behoud van smaak, kleur én voedingsstoffen. Bij het blenden vindt er namelijk geen vermenging met lucht – en dus zuurstof – plaats. Het homogene, gladde resultaat kunt u natuurlijk meteen drinken, maar ook luchtvrij bewaren in de handige, meegeleverde bewaarbeker.

Waarom zou u kiezen voor de Ozen Hanssem vacuüm blender

  • Beter behoud van smaak, kleur en voedingsstoffen;
  • Luchtvrij bewaren met de handige bewaarbeker;
  • Oxidatie en vorming van luchtbelletjes worden tegengegaan;
  • Blijvend homogene, gladde structuur;
  • Blendkom zonder BPA en met maataanduiding;

Oxidatie en vorming van luchtbelletjes worden tegengegaan
Voor u met blenden begint, zuigt de vacuüm blender van Ozen Hanssem met één druk op de knop de lucht uit de blendkom met ingrediënten. Tijdens het blenden vindt er geen vermenging van lucht plaats en dus worden oxidatie en de vorming van luchtbelletjes voorkomen. Oxidatie zorgt voor verkleuring en vermindert de werking van bepaalde voedingsstoffen als vitamine C en polyfenol, wat een belangrijke anti-carcinogeen en ontstekingsremmer is. De luchtbelletjes die wel kunnen ontstaan, zijn afkomstig van de natuurlijke gassen die mogelijk in de ingrediënten – bijvoorbeeld in ijs of in appels – aanwezig zijn. Luchtbelletjes maken dat smaak en kleur minder intens zijn.

Blijvend homogene, gladde structuur
Door het vacumeren zetten de ingrediënten automatisch een beetje uit. Ze worden daardoor gemakkelijker gesneden en geblend. Daarbij komt dat de steeds kleiner worden stukjes geen last hebben van de luchtweerstand en daardoor anders door de blendkom vliegen. Ook dit draagt bij aan een soepel en gelijkmatig blendproces en er ontstaat een homogene, gladde structuur die blijvend is. Zelfs na een paar uur hebben zich geen laagjes gevormd en zijn de ingrediënten niet gaan schiften.

Blendkom zonder BPA en met maataanduiding
De Ozen Hanssem vacuüm blender heeft een blendkom met een inhoud van 1,5 liter die BPA-vrij is. Handig is de maataanduiding waarop u onder andere ook kunt aflezen hoeveel vocht – melk, water of bijvoorbeeld ijs – aan de ingrediënten moet worden toegevoegd om goed te blenden. Als u soep of babyvoeding met de vacuüm blender van Ozen Hanssem maakt, let dan op dat de ingrediënten niet warmer dan 40 graden zijn omdat het vacumeren dan niet goed werkt.

€399

Meer informatie Aanvragen

Heeft u haast?: 071 5 72 41 17

Beoordelingen

Hier kunt uzelf een beoordeling achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact