persoonlijk advies?
Bel ons: 071 5 72 41 17

Kuvings vacuüm blender

Kuvings vacuüm blender

Bij het gewone blenden wordt er lucht door de ingrediënten gemengd en daardoor ontstaan luchtbelletjes in de mix. Bovendien reageren bepaalde voedingsstoffen met zuurstof waardoor ze aan voedingswaarde en kwaliteit inboeten. Om dit probleem op te lossen, is de vacuüm blender ontwikkeld. De Kuvings vacuüm blender zuigt voor het blenden de lucht uit de blendkom. Het resultaat is een gezondere en smakelijkere smoothie of sorbet. De Kuvings vacuüm blender is met zijn auto-blend-functie zeer gebruiksvriendelijk en ondanks zijn krachtige motor, maakt hij niet veel lawaai door de speciale anti-geluid-kap.

Waarom zou u kiezen voor de Kuvings vacuüm blender

  • Met auto-blend-functie;
  • Stil in gebruik;
  • Er is geen vermenging met zuurstof;
  • Oxidatie en luchtbelletjes worden voorkomen;
  • Voor een fijne, gladde structuur;
  • Geschikt voor vloeistoffen, groente, fruit en kruiden;

Er is geen vermenging met zuurstof
Geen vermenging met zuurstof betekent dat er geen oxidatie plaats kan vinden. Bepaalde vitaminen en mineralen zijn erg gevoelig voor oxidatie en verliezen hun werkzaamheid. Vitamine C en polyfenol zijn hier voorbeelden van. Polyfenol is belangrijk als ontstekingsremmer en het heeft een anti-carcinogene werking. Het komt onder andere in cacao, walnoten en bepaalde soorten fruit en groente voor. Een tweede voordeel van het vacumeren is dat er tijdens het blenden geen luchtbelletjes ontstaan, behalve bij ingrediënten die van nature gassen bevatten. Luchtbelletjes maken dat de kleur én de maak minder intens worden.

Voor een fijne, gladde structuur
Door het vacumeren worden de ingrediënten in de blendkom een beetje minder compact doordat ze als het ware wat uitzetten. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te snijden en te blenden. De steeds kleiner wordende deeltjes worden in de gevacumeerde ruimte niet gehinderd door de luchtweerstand, ze bewegen anders, en ook dat draagt bij aan het gelijkmatige blenden. De structuur wordt hierdoor heel fijn en glad. Het bijzondere is dat dit blijft, ook enkele uren na het blenden zijn er geen laagjes ontstaan en is de massa niet gaan schiften.

Geschikt voor vloeistoffen, groente, fruit en kruiden
De Kuvings vacuüm blender is zeer geschikt voor het maken van babyvoeding, sorbets en natuurlijk smoothies. Net als bij een gewone blender moet u altijd wat vloeistof toevoegen zodat het blenden gemakkelijker gaan en de blender niet vastloopt. Als de ingrediënten warmer zijn dan 40 graden, werkt het vacumeren niet goed, zorg er daarom vooral bij het maken van babyvoeding voor dat de ingrediënten niet te warm zijn.

€399

Meer informatie Aanvragen

Heeft u haast?: 071 5 72 41 17

Beoordelingen

Hier kunt uzelf een beoordeling achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact