persoonlijk advies?
Bel ons: 071 5 72 41 17

contact

Over ons

Worden uw smoothies nadat u ze gemaakt heeft ook zo snel bruin? Niet met een vacuumblender! Graag vertellen wij u meer over dit type blender welke zijn werking in de industrie al lang heeft bewezen.
Hoe lang blijven uw groene smoothies die u met een normale blender heeft gemaakt werkelijk vers?
Waarschijnlijk niet lang. Na een uur in de koelkast worden deze smoothies snel bruin en smaken uw smoothies niet meer zoals ze smaakten net na bereiding.

Maar u wilt graag later op de dag ook nog genieten van een heerlijk verse smoothie, bijvoorbeeld als de kinderen uit school komen. Kijk daarom eens bij onze vacuumblenders. Ze worden gefabriceerd door merken van wereldklasse als Hurom, Versapers en Kuvings.

Omdat een vacuumblender voor het mengen de lucht uit de mengkom zuigt wordt er geen zuurstof toegevoegd en vindt er dus geen oxidatie plaats. Dat betekent: Bruine smoothies en verlies aan vitamine, smaak en versheid behoren tot het verleden!

Vacuumblenders.nl is een website van Vita5.nl. Vita5 heeft alle op dit moment verkrijgbare vacuumblenders in haar assortiment. Versapers, Kuvings, Hurom en Giraffe.
Graag helpen wij u bij het vinden van de vacuumblender die het beste past bij uw wensen. Ons team geeft u graag een gedegen advies. U kunt ons bereiken op 071 5 72 41 17 of per e-mail op info@vita5.nl

Vrijblijvende offerte Aanvragen

Contact