persoonlijk advies?
Bel ons: 071 5 72 41 17

Byzoo Giraffe Vacuüm Blender

Byzoo Giraffe Vacuüm Blender

Met de Byzoo Giraffe vacuüm blender met het unieke design haalt u de nieuwste techniek voor nog gezonder blenden in huis. Door voor het blenden de lucht uit de glazen blendkom te zuigen, kan er tijdens het blenden geen zuurstofvermenging – en dus geen oxidatie – plaatsvinden. Verkleuring en het verlies aan werkzame voedingsstoffen behoren hierdoor tot het verleden. Met één druk op de knop start de Giraffe vacuüm blender het proces van vacumeren en blenden.

Waarom zou u kiezen voor de Byzoo Giraffe vacuüm blender

  • Uniek design;
  • Geen zuurstofvermenging;
  • Geen oxidatie en nauwelijks luchtbelletjes
  • Blijvend gladde, homogene textuur;
  • Automatisch proces van vacumeren en blenden;
  • Glazen blendkom van 1,5 liter inhoud;

Geen oxidatie en nauwelijks luchtbelletjes
Omdat er geen zuurstofvermenging plaatsvindt, treedt er ook geen oxidatie op. Oxidatie vermindert de werking van bepaalde voedingsstoffen, waaronder polyfenol en vitamine C. Polyfenol is een belangrijke ontstekingsremmer en anti-carcinogeen dat in diverse groenten, fruit en noten zit. Ook vormen zich nauwelijks luchtbelletjes. De luchtbelletjes die wel ontstaan, zijn afkomstig van natuurlijke gassen in de ingrediënten, zoals in ijs, appels en pruimen. Luchtbelletjes maken dat de kleur fletser wordt en de smaak minder intens, daar hebt u met de Giraffe vacuüm blender geen last meer van!

Blijvend gladde, homogene textuur
Het blendproces in de Giraffe vacuüm blender verloopt gelijkmatiger en soepeler. Dit komt enerzijds doordat de ingrediënten bij het vacumeren een beetje uitzetten en anderzijds doordat de steeds kleiner wordende deeltjes zich in een luchtvrije ruimte anders bewegen omdat ze niet gehinderd worden door de luchtweerstand. Op deze manier ontstaat een zeer gladde, homogene textuur. En ook na enkele uren heeft er geen schifting plaatsgevonden. Schudden of roeren is dan ook niet meer nodig.

Glazen blendkom van 1,5 liter inhoud
De blendkom van de Byzoo Giraffe vacuüm blender is gemaakt van sterk glas en is daarom heel gemakkelijk te reinigen. Hij heeft een inhoud van 1,5 liter. Omdat de ingrediënten bewegingsruimte nodig hebben, kunt u deze niet helemaal vol doen. Ook gaat het vacumeren moeilijker bij temperaturen boven de 40°C. Ingrediënten voor soep of babyvoeding moet u daarom eerst even laten afkoelen.

Meer informatie Aanvragen

Heeft u haast?: 071 5 72 41 17

Beoordelingen

Hier kunt uzelf een beoordeling achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact